Wisent Winter Trail 2022

2022 – een natte editie

Donderdag 6 oktober 2022 met z’n zessen gestart met de voorbereidingen voor de Wisent Winter Trail op oudjaarsdag. Vergunningen aanvragen en toelichten bij gemeente en Gelders Landschap; Routes verleggen, draaiboek actualiseren, catering regelen, afspraken met CSV Apeldoorn.

Alles wat nodig is om met een ploeg enthousiaste vrijwilligers, (onmisbare clubgenoten!)  op die 31e december de lopers weer onthalen, helpen, faciliteren en vertroetelen.

Wat in 2021 moest worden onderbroken, krijgt in 2022 weer een vervolg; het wordt al een traditie genoemd: het lopen van 8,5, 16 of zelfs 23 km door de bossen van Apeldoorn; heuvel op en af, nauwe paadjes, plensbuien trotserend, ploeteren door de modder en plassen water: de Wisent Winter Trail ten voeten uit; voor de echte liefhebbers inmiddels een vaste dag in de agenda getuige de bijna 900 (!) aanmeldingen dit jaar.

En na afloop: lekker moe; modder van benen schrapen, uit die drijfnatte kleding, een warme douche, (sterke) verhalen delen met al die andere traillopers, warme soep, oliebollen, biertje, top sfeer in een gezellig clubhuis; en gelukkig hebben we de foto’s nog!

Een betere afsluiting van een sportief jaar is er pas weer op zaterdag 30 december 2023. Mis ‘m niet!

Loop je ook mee?

4 afstanden – 5km / 8,5km / 16km / 23km

Prachtige parcoursen

Elke afstand één ronde

Gratis parkeren

Soep en oliebol bij de finish

Ja ik loop graag mee!

Loop je ook mee?

4 afstanden - 5km / 8,5km / 16km / 23km

Prachtige parcoursen

Elke afstand één ronde

Gratis parkeren

Soep en oliebol bij de finish

Ja ik loop graag mee!